JANUARI 2019 FESTIVE

Diam tak diam, seminggu dah kita menjejaki tahun baru 2019.  Tak sempat nak update tentang ofer terbaru.  Macam biasa dalam Mary Kay every month, menawarkan pelbagai offer menarik dengan harga yang berpatutan.  Selain itu ada FREE gift menanti dengan setiap pembelian yang ditetapkan.

Jom kita tengok antara tawaran menarik bagi bulan ini :





Set Promo Flawless like Mirror

Cut Off 25% only RM161 !

❤PRIMER FOUNDATIONπŸ’•

🌹 Gel yang ringan dan mudah dipakai
🌹 Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
🌹 Sesuai utk semua jenis kulit
🌹 Makeup nampak lebih licin dan flawless
🌹 Memberi perlindungan kepada muka
🌹 Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari.

* ❤FOUNDATIONπŸ’•*

😁Mary Kay liquid foundation dapat membantu menyelesaikan masalah anda itu.. Nak tahu guna Mary Kay liquid foundation ni,  memang sangat best ❗❗
.
πŸ’Ž Ringan
πŸ’Ž Non-Comodegenic (TAK SUMBAT PORI)
πŸ’Ž Natural look
πŸ’Ž Kemas
πŸ’Ž Senang nk dibersihkan
πŸ’Ž Apabila berpeluh makeup tak bertompok2
πŸ’Ž Sesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’Ž 5 tona warna ikut kesesuaian wana kulit anda

Dan paling best sekali set promo ini didatangkan sekali dengan liquid foundation brush.  Sebenarnya pemakaian foundation dengan berus akan memudahkan lagi foundation diratakan pada kulit.

Apa beza pakai foundation dengan sponge atau brush❓ Mana lagi bagus❓ πŸ€”

πŸ‘†πŸ»soalan famous ni uallsπŸ’‹

Ada beza ya pakai foundation dengan brush atau sponge. Guna brush untuk lebih coverage, guna sponge untuk medium coverage 😘 So ada yang suka guna brush berbanding sponge sebab nak cover parut-parut kat muka hehe..

Kalau takde brush, boleh aja guna sponge cuma kena letak lebih sikit la foundation tu membazir lak πŸ˜‚ tetapi sponge akan merangkap bakteria, kuman Dan menyebabkan jerawat pada kulit wajah

Lain orang lain style dan kegemaran. Kalau sponge best tapi kena rajin. Each time pakai kena cuci. Pastu keringkan, jika lembap nti bau masam, Kalau jenis malas tapi nak mudah brush yang menjadi pilihan sebab tak perlu sentiasa cuci tapi coverage tinggi. Jimat masa. Jimat tenaga.




Suehaiza Salam
Perunding Kecantikan Mary Kay
010-2288936
suehaiza.salam@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

MASALAH SEKITAR MATA? CUBA KRIM MATA MARY KAY DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA

MARY KAY REPLENISHING SERUM C

NEW MONTH, NEW PROMOTIONS!