JANUARI 2019 FESTIVE


Diam tak diam, seminggu dah kita menjejaki tahun baru 2019.  Tak sempat nak update tentang ofer terbaru.  Macam biasa dalam Mary Kay every month, menawarkan pelbagai offer menarik dengan harga yang berpatutan.  Selain itu ada FREE gift menanti dengan setiap pembelian yang ditetapkan.

Jom kita tengok antara tawaran menarik bagi bulan ini :





Set Promo Flawless like Mirror

Cut Off 25% only RM161 !

❤PRIMER FOUNDATION๐Ÿ’•

๐ŸŒน Gel yang ringan dan mudah dipakai
๐ŸŒน Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
๐ŸŒน Sesuai utk semua jenis kulit
๐ŸŒน Makeup nampak lebih licin dan flawless
๐ŸŒน Memberi perlindungan kepada muka
๐ŸŒน Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap-tiap hari.

* ❤FOUNDATION๐Ÿ’•*

๐Ÿ˜Mary Kay liquid foundation dapat membantu menyelesaikan masalah anda itu.. Nak tahu guna Mary Kay liquid foundation ni,  memang sangat best ❗❗
.
๐Ÿ’Ž Ringan
๐Ÿ’Ž Non-Comodegenic (TAK SUMBAT PORI)
๐Ÿ’Ž Natural look
๐Ÿ’Ž Kemas
๐Ÿ’Ž Senang nk dibersihkan
๐Ÿ’Ž Apabila berpeluh makeup tak bertompok2
๐Ÿ’Ž Sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ’Ž 5 tona warna ikut kesesuaian wana kulit anda

Dan paling best sekali set promo ini didatangkan sekali dengan liquid foundation brush.  Sebenarnya pemakaian foundation dengan berus akan memudahkan lagi foundation diratakan pada kulit.

Apa beza pakai foundation dengan sponge atau brush❓ Mana lagi bagus❓ ๐Ÿค”

๐Ÿ‘†๐Ÿปsoalan famous ni u alls๐Ÿ’‹

Ada beza ya pakai foundation dengan brush atau sponge. Guna brush untuk lebih coverage, guna sponge untuk medium coverage ๐Ÿ˜˜ So ada yang suka guna brush berbanding sponge sebab nak cover parut-parut kat muka hehe..

Kalau takde brush, boleh saja guna sponge cuma kena letak lebih sikit la foundation tu membazir pulak ๐Ÿ˜‚ tetapi sponge akan merangkap bakteria, kuman dan menyebabkan jerawat pada kulit wajah.

Lain orang lain style dan kegemaran. Kalau sponge best tapi kena rajin. Each time pakai kena cuci. Pastu keringkan, jika lembap nanti bau masam, Kalau jenis malas tapi nak mudah brush yang menjadi pilihan sebab tak perlu sentiasa cuci tapi coverage tinggi. Jimat masa. Jimat tenaga.




Suehaiza Salam
Mary Kay Beauty Consultant
010-2288936

Comments

Popular posts from this blog

MASALAH SEKITAR MATA? CUBA KRIM MATA MARY KAY DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA

MARY KAY REPLENISHING SERUM C

NEW MONTH, NEW PROMOTIONS!